Welsh corgin pentuja

email :  ziestantibbies@gmail.com Myydään welsh corgin pentuja / 2024 suunnitteilla olevia corgipentueita (päivitetty 17.3.2024)

Myytävänä welsh corgi cardigan pentuja. Pennut luovutetaan huhtikuussa 2024 eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja rekisteröityinä. Jos olet kiinnostunut hankkimaan meiltä corgipennun, laita sähköpostia ja kerro millainen koti teillä voisi olla kasvatillemme. 


Aikuiselle cardinartulle etsitään uutta kotia. Toiveena koti, missä koiralla mahdollisuus ulkoilla vapaanakin ja missä koira ei ole 8h päivässä yksin.  Erittäin söötti ja kiltti cardi, jonka uusi koti valkataan huolella. 


Ziestan welsh corgi pentu 2023

                  5-viikkoinen cardipallero poseeraa ruohosipuleiden keskellä


Myytävänä olevat welsh corgi pennut 2023


        

Welsh corgi pentuja 2023


 Lisätietoja vanhemmista yms ; ota yhteyttä kasvattajaan.


-Pentumme rekisteröidään, mikrosirutetaan  ja eläinlääkäri tarkastaa ne ennen luovutusta. Pennusta tehdään kauppasopimus Kennelliiton lomakkeella. 

 

-Corgipentueidemme vanhemmat ovat virallisesti silmätarkastettuja sekä lonkka- ja kyynärkuvattuja.


-Pennut madotetaan useita kertoja luovutusikään mennessä.


-Kasvattieni kanssa ei ole näyttelyharrastusvaatimuksia, vaikka ne olisivat näyttelytasoisia. Jos etsitte nimenomaan näyttelypentua, mainitkaa asiasta, niin valitsen sen näyttelyitä ajatellen lupaavimman pennun teille.


-Lisätietoja pennuista  /  pentujen vanhemmista saatte soittamalla tai laittamalla sähköpostia.Ziestan welsh corgi pentuja

                 Ziestan cardigan-pentuja


                                

Welsh corgin pentuja 001

                CardipentujaWelsh corgi pembroken pentu

                                        Welsh corgi pembroke-pentu